Aandrijvingen / Accessoires

Aandrijvingen
Novoport

Aandrijvingen

Geschikt voor de elektrische aandrijving van Novoferm sectionaaldeuren.

Het systeem zorgt niet alleen in de werking voor een hoog comfort, maar ook tijdens de montage. Omdat het niet zoals conventionele aandrijvingen aan het plafond, maar eenvoudig in de deurlooprails gemonteerd wordt.

In iedere individuele situatie wordt het Novoport systeem links of rechts in de deurlooprails gemonteerd. Zo blijft het plafond vrij en montageobstakels worden hierdoor uitgesloten. Bovendien wordt opbergruimte aan het plafond gecreëerd. Alle onderdelen zijn tijdens de productie voor gemonteerd, passen precies en zijn hierdoor eenvoudig te monteren. Dit bespaart montagetijd en –kosten, waardoor het NovoPort aandrijvingssysteem als geheel voordelig is

Novomatic

Aandrijvingen

Geschikt voor de elektrische aandrijving van sectionaaldeuren en kanteldeuren. Ook geschikt voor de aandrijvingssystemen van andere leveranciers.

 

 

 

 

 

Accessoires

Smartphone bediening novofermSmartgarage app is een nieuwe gratis app van Novoferm om uw sectionaaldeur te openen en sluiten met een smartphone en/of tablet.

Dit kan vanaf iedere gewenste locatie. Naast het openen en sluiten kan de verlichting en de ventilatiefunctie hiermee worden bediend.