Sectionaal Deuren

Dit type deur wordt steeds vaker toegepast om verschillende redenen. Isolatie, optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en de vormgeving zijn de belangrijkste. Uitgerust met een elektrische bediening is het natuurlijk helemaal comfortabel.

Meer informatie over type Iso-20

De Novoferm garage sectionaaldeur type Iso-20 is opgebouwd uit panelen, die bij het openen onder het garagedak schuiven. De Iso-20 is naast ruimtebesparend ook robuust door de geisoleerde panelen. Deze zijn van dubbelwandig thermisch verzinkt plaatstaal in woodgrain dessin en voorzien van een gepoedercoate grondlak. De stalen panelen hebben een kern van CFK-vrije PUR hardschuim. De isolatiewaarde van de Iso-20 is al hoger dan die van HR++ thermopane beglazing.

 

Motieven De panelen zijn in verschillende motieven leverbaar.

  • Horizontaal smal of breed geprofileerd met woodgrain structuur.
  • Horizontaal breed geprofileerd, glad.
  • Vlak geprofileerd, glad.
  • Cassette geprofileerd met woodgrain structuur.
  • Glad Design.

Bij elke sectionaaldeur is een bijpassende, aangebouwde loopdeur leverbaar.

Deurblad Horizontaal aan elkaar verbonden panelen van 20 mm dikte. De panelen zijn voorzien van een vingerknelbeveiliging. Tussen de panelen is een rubber afdichtingprofiel aangebracht. Tevens is het onderpaneel voorzien van een rubber afsluitprofiel. De deur is uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Meer informatie over type Iso-45

De Novoferm garage sectionaaldeur type Iso-45 is een deur die bij het openen onder het garagedak schuift. Deze ruimtebesparende deur is leverbaar in staal of hout.  Bij elke sectionaaldeur is een bijpassende aangebouwde loopdeur leverbaar.

Deurblad Horizontaal aan elkaar verbonden panelen van 45 mm dikte met vingerknelbeveiliging. Tussen de panelen is een rubber afdichtingprofiel aangebracht. Tevens is het onderpaneel voorzien van een rubber afsluitprofiel. Het bovenpaneel is voorbereid voor elektrische aandrijving. Er is keuze uit stalen of houten panelen. De stalen panelen zijn er in vier uitvoeringen met twee (oppervlakte) structuren en twee speciale uitvoeringen.

Uitvoeringen

  • horizontaal smal geprofileerd met woodgrain of glad.
  • horizontaal breed geprofileerd met woodgrain of glad.
  • vlak geprofileeerd met woodgrain of glad.
  • cassette geprofileerd met woodgrain structuur.

Daarnaast zijn alle uitvoeringen te leveren in Golden Oak (houtprint). Satin Grey (grijze structuur print) is leverbaar voor horizontaal smal/breed en vlak geprofileerd. Voor deze laatste twee uitvoeringen geldt, dat de basis panelen geen oppervlakte structuur hebben.

Tegen meerprijs is de deur uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Iso-45 met ingebouwde loopdeur De sectionaaldeur met geintegreerde loopdeur is het eenvoudige en praktische alternatief voor de loopdeur naast de garagedeur.