Umbris

Umbris

Met Umbris creëert u een nieuwe interpretatie van zonwering: een zonwering die meteen ook functioneert als neerslag bescherming.
Geen BBQ of tuinfeesten die nog in het water vallen. Dankzij kantelbare lamellen regel je in een handomdraai alle weersomstandigheden, het hele jaar door.
Bij fel zonlicht positioneer je de lamellen naargelang de stand van de zon. Bij neerslag kantel je de lamellen in vlakke stand. Geïntegreerde goten zorgen vervolgens dat de neerslag wordt afgevoerd. Simpelweg.
Umbris kan ook voorzien worden van verwarming en geïntegreerde verlichting. Het resultaat: een uniek ontwerp dat resulteert in een elegante en kwaliteitsvolle constructie.
UMBRIS
Umbris
Lamellendak Umbris van Harol
Lamellendak Umbris van Harol
Lamellendak Umbris van Harol
UMBRIS
Lamellendak Umbris van Harol
Lamellendak Umbris van Harol
UMBRIS
Zonwering, Umbris, lamellendak
 Kantel het weer naar jouw mood!
Umbris kan vrijstaand of aan de gevel geplaatst worden. Of ingewerkt in bestaande daken, ideaal voor poolhouses. Dankzij het doordachte design stemt het lamellendak perfect af op de bestaande woningstijl.
Zwevend:          Met een zijdelings bevestigingssysteem, zodat het zicht niet belemmerd wordt door steunkolommen.
Aanbouw:         Een sobere en tijdloze vormgeving laat Umbris even vlot passen bij moderne als meer klassieke woningstijl.
Geïntegreerd: Umbris gaat perfect in de omgeving op dankzij de ruime keuze in kleuren en materialen.
Vrijstaand:       Het vrijstaande ontwerp is een subtiele mix van functionaliteit en design, een handige overkapping in de tuin die meteen een intieme en gezellige sfeer creëert.
Umbris is de Latijnse benaming voor schaduw, een naam niet zomaar lukraak gekozen. Maar naast schaduw bied Umbris nog tal van andere voordelen. Zo zorgt het lamellendak ervoor dat achterliggende ruimtes niet kunnen opwarmen. Ook natuurlijke ventilatie bij licht gekantelde lamellen is een groot pluspunt. Optionaal kan je Umbris uitrusten met geïntegreerde verlichting en verwarming in dezelfde kleur!

 

Pluspunten:

  • Waterdicht
  • Windvast
  • Natuurlijke ventilatie
  • Uniek ontwerp
  • Elegante aluminium structuur

De combinatie van sobere en tijdloze vormgeving zorgt ervoor dat Umbris bij zowel moderne als klassieke woningbouw tot zijn recht komt. Zo ontstaat er geen stijlbreuk bij aanbouw aan een bestaande woning. Bovendien leent de constructie zich om uitgebreid te worden met wandelementen zoals houten of kunststof wanden om de privacygraad te verhogen. Ook kan er gekozen worden voor windvaste screens ter bescherming tegen de wind, maar zonder verlies van zicht.

Naast comfort, worden ook de technische aspecten niet uit het oog verloren. Zo is er gedacht aan een perfecte afwatering en ook naar elektriciteitsaansluitingen zijn er meerdere opties. Dankzij de voordelige kleurenpolitiek van Harol, namelijk alle kleuren, zowel RAL als structuurlakken aan standaardprijs, weet de Umbris zich perfect in de omgeving te integreren.

“Een subtiele mix van functionaliteit en design” is de perfecte omschrijving van de vrijstaande Umbris. Deze tijdloze creatie kan eveneens in elke omgeving ingepast worden en kan perfect op zichzelf bestaan. Naast het louter functionele aspect als overkapping creëert deze vrijstaande Umbris meteen een intieme en gezellige sfeer. Of hoe Umbris u uitnodigt ‘to experience the Umbris effect’.

Technische informatie:
Lamellen:      Breedte 194mm, Positie: 0° t.e.m. 120°
Kleuren:        Alle RAL-kleuren en structuurlakken aan standaardprijs
Afmetingen: Breedte: Max 3,5m per veld, onbeperkt koppelbaar. Uitval: max 6m.
Opties:           Geïntegreerde verlichting, verwarming, zijdelings afsluitbaar met screens.