Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat zijn een elegant product en zijn toepasbaar in verschillende ruimtes.
Voor keuken, living en slaapkamer is het een perfect product.

Vouwgordijnen worden gemaakt met horizontale tunnels met daarin baleinen die ervoor zorgen dat het gordijn mooi strak blijft hangen. De baleinen zijn niet of nauwelijks zichtbaar omdat ze in de tunnels verwerkt zitten. Wanneer de gordijnen volledig naar beneden zijn, oogt het gordijn strak en modern maar kunt u een vouwgordijn uiteraard ook deels naar boven halen. In dat geval vouwt het onderste deel van het vouwgordijn zich netjes op.

  • Vouwgordijnen op maat onderscheiden zich op functioneel en decoratief gebied
  • Standaard geleverd met kindveilige bediening
  • Grote keuze aan afwerkingen mogelijk
  • Ruim aanbod in uni en structuur stoffen
  • Vouwgordijnen zijn warm en sfeervol
  • Ook leverbaar met een verduisterende voering
  • Voor keuken, living en slaapkamer een perfect product
zonnelux vouwgordijn

De vouwgordijnen kunnen geleverd worden in 6 verschillende modellen, met of zonder baleinen, tunnels aan voor-of achterzijde, afhankelijk van het model. Er kunnen speciale modellen geleverd worden voor in een erker en het populaire top-down vouwgordijn. Ook is het mogelijk om het vouwgordijn te verfraaien met een contrasterende boord.

Modellen

Het vouwgordijn wordt uigevoerd met een kettingbediening en wordt achter de stof gemonteerd. Het profiel en ketting worden standaard geleverd in de kleur wit. Optioneel zijn het profiel en de ketting ook verkrijgbaar in aluminium (mat), zwart, creme, donkerbruin en RVS (glans)

Bediening
Woven Wood
Vouwgordijn Keuken

Gebaseerd op de nieuwste interieur trends bieden wij u een sfeervolle collectie vouwgordijnen. Vooral samengesteld uit kamerhoge stoffen met polyester garen, voor een goede kleurechtheid. In onze collectie vindt u een ruim aanbod in uni stoffen en een grote verscheidenheid aan structuur stoffen. Deze stoffen bieden u de mogelijkheid uw interieur op eigen wijze te verfraaien. De vouwgordijnen worden op maat gemaakt en hebben een eigentijdse en decoratieve uitstraling.

Kleuren