Zijwaartse sectionaldeuren

Novoferm zijwaartse sectionaaldeur Zijwaartse sectionaldeuren

De garage sectionaaldeur type ZIJWAARTS is opgebouwd uit geisoleerde panelen, die bij het openen horizontaal langs de zijwand van de garage schuiven. De geisoleerde panelen zijn van thermisch verzinkt plaatstaal, en zijn voorzien van een gepoedercoate grondlak, standaard in RAL 9016 (verkeers wit). De geisoleerde panelen zijn in meerdere motieven leverbaar; vertikale profilering smal of breed, vlakke panelen en cassette. Allen in woodgrain dessin. De panelen hebben een kern van CFK-vrije PUR hardschuim.

Deurblad

Vertikaal aan elkaar verbonden stalen panelen van 45 mm dikte. De panelen zijn er in 4 uitvoeringen:

  • vertikaal smal
  • vertikaal breed
  • vlakke panelen
  • cassette

Deze worden geleverd in woodgrain dessin. De panelen zijn voorzien van vingerknelbeveiliging. Tussen de panelen is een rubber afdichtingprofiel aangebracht. Zijwaartse sectionaldeuren

Kozijn

Zelfdragende staalconstructie met rondom een borstelafdichting. Alle metalen delen zijn thermisch verzinkt. De vloergeleiderail bestaat uit een flexibel U-profiel.

Beslag

Solide vergrendelmechanisme met 3-puntssluiting, veiligheidscilinder (europrofiel), zwart kunststof krukset en bevestigings- en ophangmateriaal. Lichttoetreding De garage sectionaaldeur type ZIJWAARTS kan met verschillende typen lichtopeningen worden uitgevoerd.